text.skipToContent text.skipToNavigation
Einhell GE-CH 1855/1 Li-Solo akumulatorske makaze za žbunjeIDEK000220375
Cena
8.490,00 din
Einhell GE-CH 1855/1 Li-Solo akumulatorske makaze za žbunje | Kataloški broj: 3410502 | Napon: 18 V | Dužina noža: 55 cm |

Prava potrošača: Zakonski period odgovornosti za saobraznost 24 meseca

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 08.12.2020

Akumulatorske makaze za žbunje GE-CH 1855/1 Li je efikasan alat koji zahvaljujući maloj težini i praktičnoj veličini pruža dobru uslugu za obrezivanje žive ograde, grmlja i žbunja velikih površina i na lokacijama gde nema veze sa električnom energijom. Za duži radni vek, zupčanici su metalni, za bolje rezultate sečenja, sečiva su napravljena od dijamantom brušenog čelika sečenog laserom. Integrisani sigurnosni prekidač zaustavlja sečivo za manje od 1 sekunde kada se prekidač oslobodi. Prednja ručka je podesiva, dok se zadnja ručka može okretati što omogućuje dobro rukovanje i optimalno podešavanje makaza za živu u ogradu svakoj situaciji. Sečice su zaštićene aluminijumskim poklopcem. Štitnik ima rupu za montažu na zid i omogućuje da se ove akumulatorske makaze skladište u minimalnom prostoru. GE-CH 1855/1 Li Set dolazi sa čvrstim zaštitom za sečenje za bezbedan i jednostavan transport ili skladištenje. Bez baterije i punjača.

Tehnički podaci
Dužina rezanja 55 cm
Dužina sečiva 620 mm
Razmak između zubaca 18 mm
Reza u minuti 2200 min^-1
Logistički podaci
Težina uređaja 2.44
Dužina 999 mm
Širina 120 mm
Visina 170 mm
Bruto težina jednog pakovanja 3.02 kg
Težina uređaja 2.44 kg
Bruto težina transportne kutije 12.28 kg
 
Einhell dodatna garancija
2+1 produženje garancije za Power X-Change uređaje!Einhell pruža mogućnost produženja garancije za Power X-Change proizvode sa 24 na 36 meseci - potpuno besplatno! Sve što je potrebno je da registrujete svoj Vaš Einhell Power X-Change uređaj tokom prvih 90 dana od kupovine. Dodatnu garanciju možete registrovati ovde.
POWER X-CHANGE- revolucionarni akumulatorski sistem za slobodu bez kablova u radionici i bašti

Bez kablova – pruža slobodu na vašem projektu.
Za slobodan rad bez ograničenja – bez smetnje i opasnosti povlacenja kabla iza sebe, bez buke, bez ispusnih plinova i naprezanja pri upravljanju teškim alatima na benzin.

ŠTEDITE PAMETNO

  • SAMO JEDNA PUNJIVA BATERIJA
  • ZA SVE PXC ALATE U RADIONICI I BAŠTI
Potrebna vam je samo jedna punjiva baterija da biste mogli koristiti svaki alat koji koristite u radionici, kući i vrtu. To znači da kada jednom kod kuće imate Power x-Change punjivu bateriju, u budućnosti jednostavno kupujete alate bez baterije. To je pametno, štedi Vaš novac i štiti okolinu.
 
AKTIVAN SISTEM UPRAVLJANJA BATERIJOM
 
Kompjuterski potpomognut sistem za aktivno upravljanje baterijama trajno nadgleda i kontroliše sve sigurnosne procese električnih komponenti i pripadajućeg hardvera.
To rezultuje celim nizom prednosti:
  • DUŽI SERVISNI VEK BATERIJE
  • MAKSIMIZIRANO VREME RADA
  • OPTIMIZIRANA SNAGA ALATA
  • POVEĆANA SIGURNOST

 

Napon akumulatora 18 V
Dužina noža 55 cm
Brand Einhell
Tip proizvoda Aku makaze za živu ogradu
Masa 2.44 kg
Prava potrošača Zakonski period odgovornosti za saobraznost 24 meseca