text.skipToContent text.skipToNavigation
RURIS motorna prskalica 2.9KS - A102IDEK000222898
Cena
20.399,00  din
Uspešno se koristi u voćarstvu, hortikulturi, uništavanju štetočina. Ruris A102 atomizer je otporan na industrijsku eksploataciju zbog čvrstih materijala od kojih je napravljen. Plastični materijal...

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 17.08.2020

Uspešno se koristi u voćarstvu, hortikulturi, uništavanju štetočina. Ruris A102 atomizer je otporan na industrijsku eksploataciju zbog čvrstih materijala od kojih je napravljen. Plastični materijal rezervoara i pregradne cevi izdržavaju bilo koju vrstu hemikalija koji se koriste u vinogradarstvu ili voćarstvu. Mlaznica ima 4 podešavanja prskanja.
Konkurentska prednost raspršivača Ruris A102 je odbojna cev koja kao standardnu ​​opremu ima rotirajući cilindar za formiranje spiralnog mlaza i tako se omogućava prskanje na celu površinu plodova – bez ovog sistema formiranja mlaza rastvora u spiralnoj formi, biljke se delimično raspršuju i tretman nema efekta. Ruris raspršivač štiti upotrebom odgovarajućih hemikalija i prskanjem 99% svih vrsta biljaka i može obaviti celi niz tretmana.
Još jedna konkurentska prednost Ruris atomizera je i mogućnost prskanja hemikalijama, kako u krupnijim česticama tako i u vidu praškastih zrnaca. Brzine motora i samim tim intenzitet prskanja kontroliše se pomoću višenamenske ručice.
Brand Ruris
Masa 12.5 kg