text.skipToContent text.skipToNavigation

Einhell GE-CT 18 Li akumulatorski trimer za travu (1x 2.0 Ah, punjač, set noževa)IDEK000376966

12.990,00 din
Cena
8.990,00 din
Einhell GE-CT 18 Li akumulatorski trimer za travu (1x 2.0 Ah, punjač, set noževa) | Poklon baterija, punjač i set noževa | Napon akumulatora: 18 V | Maks. radna širina: 30 cm | Broj baterija u paketu: 1 kom |

Prava potrošača: Zakonski period odgovornosti za saobraznost 24 meseca

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Bežični multifunkcionalni alat GE-HC 18 Li T je snažan uređaj za jednostavno isecanje grana odozgo i visokog žbunja, stojeći na zemlji. Zbog toga metalni zupčanik pruža dug vek trajanja, a OREGON kvalitetni nož i OREGON lanac osiguravaju dobre rezultate rezanja. Gornji deo se može rotirati za 90 ° i omogućuje jednostavno horizontalno rezanje. Blokada sprečava klizanje tokom rada. Automatsko podmazivanje lanca snabdeva Oregonov lanac potrebnim mazivom pomoću rezervoara za ulje. Ako je potrebno, može se zategnuti i promeniti zategnutost lanca praktično bez alata. Vijak za uvrtanje lanca pouzdano sprečava neželjeno klizanje lanca od noža. Noževi trimera napravljeni dijamantom brušenog i laserom rezanog čelika obezbeđuju čiste rezultate rezanja. Trimer za živu ogradu može se bezbedno i udobno transportovati u praktičnoj torbi. Beskonačno podesiva teleskopska ručka može se točno postaviti sa 880 na 1820 mm na željenu radnu visinu. Takođe beskonačno podesiv, dodatni rukohvat možete prilagoditi svakom korisniku zahvaljujući praktičnoj brzoj bravi. Da bi se često i precizno izvršili čak i teški rezovi, glava motora može biti nagnuta u 7 pozicija, a glavna drška u 4 pozicije. Zbog toga se mogu prilagoditi svakoj radnoj situaciji. Baterija i punjač nisu uključeni u isporuci.

Tehnički podaci
Dužina mača lančane testere 200 mm
Brzina rezanja lančanika 3.76 m/s
Maks. dužina rezanja makaza za žbunje 400 mm
Razmak između zubaca 16 mm
Reza u minuti 1700 min^-1
Logistički podaci
Težina uređaja 3.9 kg
Bruto težina 6.9 kg
Einhell dodatna garancija
2+1 produženje garancije za Power X-Change uređaje!Einhell pruža mogućnost produženja garancije za Power X-Change proizvode sa 24 na 36 meseci - potpuno besplatno! Sve što je potrebno je da registrujete svoj Vaš Einhell Power X-Change uređaj tokom prvih 90 dana od kupovine. Dodatnu garanciju možete registrovati ovde.
POWER X-CHANGE- revolucionarni akumulatorski sistem za slobodu bez kablova u radionici i bašti

Bez kablova – pruža slobodu na vašem projektu.
Za slobodan rad bez ograničenja – bez smetnje i opasnosti povlacenja kabla iza sebe, bez buke, bez ispusnih plinova i naprezanja pri upravljanju teškim alatima na benzin.

ŠTEDITE PAMETNO

 • SAMO JEDNA PUNJIVA BATERIJA
 • ZA SVE PXC ALATE U RADIONICI I BAŠTI
Potrebna vam je samo jedna punjiva baterija da biste mogli koristiti svaki alat koji koristite u radionici, kući i vrtu. To znači da kada jednom kod kuće imate Power x-Change punjivu bateriju, u budućnosti jednostavno kupujete alate bez baterije. To je pametno, štedi Vaš novac i štiti okolinu.
 
AKTIVAN SISTEM UPRAVLJANJA BATERIJOM
 
Kompjuterski potpomognut sistem za aktivno upravljanje baterijama trajno nadgleda i kontroliše sve sigurnosne procese električnih komponenti i pripadajućeg hardvera.
To rezultuje celim nizom prednosti:
 • DUŽI SERVISNI VEK BATERIJE
 • MAKSIMIZIRANO VREME RADA
 • OPTIMIZIRANA SNAGA ALATA
 • POVEĆANA SIGURNOST

 

Broj baterija u paketu 0 kom
Napon akumulatora 18 V
Tip ručke D
Maks. radna širina 24 mm
Brand Einhell
Tip proizvoda Aku trimeri
Masa 1.8 kg
Prava potrošača Zakonski period odgovornosti za saobraznost 24 meseca
  Naziv i vrsta robe Einhell GE-CT 18 Li akumulatorski trimer za travu (1x 2.0 Ah, punjač, set noževa)
  Tip i model Aku trimeri
  Količina izražena u jedinici mere Komad