text.skipToContent text.skipToNavigation

Einhell GE-CT 36/30 Li E akumulatorski trimer za travu (2x 4.0 Ah+punjač, rezervna špula)IDEK000376967

29.990,00 din
Cena
14.990,00 din
Einhell GE-CT 36/30 Li E akumulatorski trimer za travu (2x 4.0 Ah+punjač, rezervna špula) | Poklon 2 baterije i punjača i rezervna špula | Napon akumulatora: 18 V | Maks. radna širina: 30 cm | Broj baterija u paketu: 2 kom |

Prava potrošača: Zakonski period odgovornosti za saobraznost 24 meseca

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 13.04.2021

Einhell GE-CT 36/30 Li E - solo bežični trimer za travu je testirani pomoćnik u domenu urešaja za hobi baštovanstvo. Bez obzira da li se režu ivice ili travnjak dovodi u određen oblik, moćni akumulatorski trimer za travu olakšava rad brzo zahvaljujući elektronskoj kontroli brzine. Član je porodice Power X-Change. Baterije se mogu koristiti u svim uređajima ove serije. 2 x18 V baterije su potrebne za upravljanje akumulatorskim trimerom za travu. Oblikovana duga aluminijumska ručka sprečava zamor pri radu. Odvojene osovine olakšavaju transport i smanjuju potreban prostor za skladištenje. Podesiva dodatna drška opremljena je blokadom za brzo otpuštanje. Linija se napaja automatskim sistemom i omogućuje širinu sečenja do 30 centimetara. Karakteristike opreme kao što su kaiš za nošenje, zidni nosač i mekani rukohvat omogućuju jednostavnu pomoć u bašti. Zaštita za cveće i ukrasno bilje uvek obezbeđuje neophodnu sigurnu udaljenost, čuvajući lepotu bašte. Baterije i punjač nisu uključeni u isporuku i dostupni su zasebno.

Tehnički podaci
Razvijanj niti 9000 rpm
Funkcija sečenja Single line
Podešavanje navoja Tipp automatic
Širina sečenja niti 30 cm
Prečnik navoja 2 mm
Dužina navoja 800 cm
Logistički podaci
Dužina 1000 mm
Širina 350 mm
Visina 125 mm
Bruto težina jednog pakovanja 4.61 kg
Težina uređaja 3.11 kg
 
Einhell dodatna garancija
2+1 produženje garancije za Power X-Change uređaje!Einhell pruža mogućnost produženja garancije za Power X-Change proizvode sa 24 na 36 meseci - potpuno besplatno! Sve što je potrebno je da registrujete svoj Vaš Einhell Power X-Change uređaj tokom prvih 90 dana od kupovine. Dodatnu garanciju možete registrovati ovde.
POWER X-CHANGE- revolucionarni akumulatorski sistem za slobodu bez kablova u radionici i bašti

Bez kablova – pruža slobodu na vašem projektu.
Za slobodan rad bez ograničenja – bez smetnje i opasnosti povlacenja kabla iza sebe, bez buke, bez ispusnih plinova i naprezanja pri upravljanju teškim alatima na benzin.

ŠTEDITE PAMETNO

  • SAMO JEDNA PUNJIVA BATERIJA
  • ZA SVE PXC ALATE U RADIONICI I BAŠTI
Potrebna vam je samo jedna punjiva baterija da biste mogli koristiti svaki alat koji koristite u radionici, kući i vrtu. To znači da kada jednom kod kuće imate Power x-Change punjivu bateriju, u budućnosti jednostavno kupujete alate bez baterije. To je pametno, štedi Vaš novac i štiti okolinu.
 
AKTIVAN SISTEM UPRAVLJANJA BATERIJOM
 
Kompjuterski potpomognut sistem za aktivno upravljanje baterijama trajno nadgleda i kontroliše sve sigurnosne procese električnih komponenti i pripadajućeg hardvera.
To rezultuje celim nizom prednosti:
  • DUŽI SERVISNI VEK BATERIJE
  • MAKSIMIZIRANO VREME RADA
  • OPTIMIZIRANA SNAGA ALATA
  • POVEĆANA SIGURNOST

 

 
 
Broj baterija u paketu 0 kom
Napon akumulatora 18 V
Tip ručke D
Maks. radna širina 30 mm
Brand Einhell
Tip proizvoda Aku trimeri
Masa 3.1 kg
Prava potrošača Zakonski period odgovornosti za saobraznost 24 meseca