text.skipToContent text.skipToNavigation

Einhell TE-VC 36/30 Li S-Solo akumulatorski usisivač za suvo/mokro (bez baterije i punjača)IDEK000220378

Ovaj vikend je rezerviran za KLIKEND! Čekaju vas top proizvodi po još boljim cenama! Celu ponudu pogledajte OVDE

Cena
21.990,00 din
Einhell TE-VC 36/30 Li S-Solo akumulatorski usisivač za suvo/mokro | Kataloški broj: 2347140 | Napon: 2 x 18 V | Max snaga usisavanja: 150 mbar | Zapremina: 30 L |

Prava potrošača: Zakonski period odgovornosti za saobraznost 24 meseca

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 04.03.2021

Einhell TE-VC 36/30 Li S-Solo bežični usisivač za suvo i morko usisavanje nezaobilazna je pomoć pri usisavanju, sušenju i čišćenju u kući, podrumu, radnom prostoru ili garaži. Bežični usisivač sa za suvo i mokro je član veoma efikasne Power X-Change porodice i zato se može koristiti sa potpunom fleksibilnošću daleko od najbliže utičnice, a visoke performanse i dugotrajne punjive baterije čine ga idealnim pomagačem svaki put čak i na teškim poslovima. Kao članovi porodice PXC mogu se koristiti sve punjive baterije iz kompletne sistemske serije. Dve brzine, ECO i BOOST, osiguravaju da se baterija optimalno koristi. Rezervoar od nehđajućeg čelika ima kapacitet od 30 litara i izrađen je da bude izdržljiv. Priključak za duvanje namenjen je čišćenju teško dostupnih područja kao što su uglovi, udubljenja i uskih prostora. Lak transport obezbeđen je velikim točkovima. Posebno praktičan je nosač za dodatnu opremu kako bi se dodaci uredno čuvali i bili lako dostupni za upotrebu tokom rada. Vijak za odvod vode omogućava da se voda koja je dospela brzo i bez napora ispušta. Na ručici se nalazi regulator vazduha. Teleskopska cev ima prečnik od 36 mm i izrađena je od nerđajućeg čelika. Proizvod se isporučuje u kompletu sa usisnim crevom za teško opterećenje (Ø 36 mm, dužine 2,5 m) i velikom kombinovanom mlaznicom za tepihe i glatke podove. Zahvaljujući filtru od pene, naboranom filteru i papirnoj vrećici za prikupljanje prljavštine koji se isporučuju uz proizvod, ništa ne sprečava da odmah započnete. Ovaj proizvod dolazi bez baterije i punjača koji su dostupni odvojeno, na primer kao praktični set.

Tehnički podaci
Zapremina 30 L
Maks. Snaga usisavanja 150 mbar
Dužina usisne cevi 250 cm
Prečnik usisne cevi 36 mm
Nivo zvučnog pritiska Lpa 76 dB (A)
 
Einhell dodatna garancija
2+1 produženje garancije za Power X-Change uređaje!Einhell pruža mogućnost produženja garancije za Power X-Change proizvode sa 24 na 36 meseci - potpuno besplatno! Sve što je potrebno je da registrujete svoj Vaš Einhell Power X-Change uređaj tokom prvih 90 dana od kupovine. Dodatnu garanciju možete registrovati ovde.
POWER X-CHANGE- revolucionarni akumulatorski sistem za slobodu bez kablova u radionici i bašti

Bez kablova – pruža slobodu na vašem projektu.
Za slobodan rad bez ograničenja – bez smetnje i opasnosti povlacenja kabla iza sebe, bez buke, bez ispusnih plinova i naprezanja pri upravljanju teškim alatima na benzin.

ŠTEDITE PAMETNO

  • SAMO JEDNA PUNJIVA BATERIJA
  • ZA SVE PXC ALATE U RADIONICI I BAŠTI
Potrebna vam je samo jedna punjiva baterija da biste mogli koristiti svaki alat koji koristite u radionici, kući i vrtu. To znači da kada jednom kod kuće imate Power x-Change punjivu bateriju, u budućnosti jednostavno kupujete alate bez baterije. To je pametno, štedi Vaš novac i štiti okolinu.
 
AKTIVAN SISTEM UPRAVLJANJA BATERIJOM
 
Kompjuterski potpomognut sistem za aktivno upravljanje baterijama trajno nadgleda i kontroliše sve sigurnosne procese električnih komponenti i pripadajućeg hardvera.
To rezultuje celim nizom prednosti:
  • DUŽI SERVISNI VEK BATERIJE
  • MAKSIMIZIRANO VREME RADA
  • OPTIMIZIRANA SNAGA ALATA
  • POVEĆANA SIGURNOST

 

Zapremina posude 30 l
Brand Einhell
Tip proizvoda Industrijski usisavači i oprema
Masa 8.1 kg
Prava potrošača Zakonski period odgovornosti za saobraznost 24 meseca