text.skipToContent text.skipToNavigation
Einhell TE-AC 18/11 LiAC-Solo PRESSITO hibridni kompresor (bez baterije i punjača)IDEK000220392
Cena
9.890,00 din
Einhell TE-AC 18/11 LiAC-Solo PRESSITO hibridni kompresor | Kataloški broj: 4020460 | Napon: 18 V | Zapremina: 0 L | Radni pritisak: 10 bara | Protok vazduha: 21 L/min | Broj cilindara: 1 |

Prava potrošača: Zakonski period odgovornosti za saobraznost 24 meseca

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 01.02.2021

Hibridni kompresor Einhell Pressito je multifunkcionalni kompresor sa pumpama visokog i niskog pritiska i opcijom usisavanja pod niskim pritiskom. Praktični hibridni kompresor može se upravljati korišćenjem napojnog kabla ili visokokvalitetne 18-voltne sistemske baterije iz serije Power X-Change (6 u 1-funkcija). Pressito sa pumpom visokog pritiska za pumpanje vazduha u automobilske i biciklističke gume nije samo savršeni dodatak za garažu, već je idealan i za korišćenje na putu. Za sport takođe, praktičan je za naduvavanje lopti tačno gde je akcija ili za završnu proveru guma pre velike trke. Pumpa visokog pritiska ima maksimalni radni pritisak od 11 bara i korisnik može ručno da ga podesi. Funkcija automatskog isključivanja osigurava da se kompresor zaustavlja kada se postigne željeni pritisak. Pumpa niskog pritiska omogućuje da se dušeci ili gumeni čamci naduvaju za kratko vreme, a funkcija usisavanja sa niskim pritiskom pomaže brzom pražnjenju istih. Prebacivanje između funkcije visokog i niskog pritiska se bira tasterom. 3-delni set sa adapterima za gume za automobil i biciklističke gume, za fudbal i košarku, za dušeke i gumene čamce. Kablovi i creva za hibridni kompresor se drže direktno na samom alatu, tako da se ne mogu izgubiti na putu. Na kuđištu postoji mesto predviđeno za set priključaka. Hibridni kompresor ima digitalni displej sa indikatorom pritiska, a ručne kontrole su lake za upotrebu. Kompaktni i lagani hibridni kompresori se lako mogu odložiti i, zahvaljujući punjivoj bateriji i praktičnoj ručki za nošenje, može se nositi u automobilu. Prednosti bežičnog alata su očigledne: Sa novom generacijom moćnih i dugotrajnih baterija kompanije Einhell, multifunkcionalni kompresor nudi i pogodnost za mobilnu upotrebu. Baterije sa visokokvalitetnim litijum-jonskim ćelijama mogu se takođe koristiti za sve članove porodice Power X-Change, kako za baštu tako i u području alata. Punjiva baterija i punjači za Power X-Change proizvode su dostupni odvojeno u maloprodajnim objektima.

Tehnički podaci
Napajanje 220-240 V | 50 Hz
Usisni kapacitet pumpe pod velikim pritiskom 21 L/min
Izlazna snaga pri 0 bara 16 L/min
Izlazna snaga pri 4 bara 10 L/min
Izlazna snaga pri 7 bara 8 L/min
Maks. radni pritisak 11 bar
Dužina creva 710 mm
 
Einhell dodatna garancija
2+1 produženje garancije za Power X-Change uređaje!Einhell pruža mogućnost produženja garancije za Power X-Change proizvode sa 24 na 36 meseci - potpuno besplatno! Sve što je potrebno je da registrujete svoj Vaš Einhell Power X-Change uređaj tokom prvih 90 dana od kupovine. Dodatnu garanciju možete registrovati ovde.
POWER X-CHANGE- revolucionarni akumulatorski sistem za slobodu bez kablova u radionici i bašti

Bez kablova – pruža slobodu na vašem projektu.
Za slobodan rad bez ograničenja – bez smetnje i opasnosti povlacenja kabla iza sebe, bez buke, bez ispusnih plinova i naprezanja pri upravljanju teškim alatima na benzin.

ŠTEDITE PAMETNO

  • SAMO JEDNA PUNJIVA BATERIJA
  • ZA SVE PXC ALATE U RADIONICI I BAŠTI
Potrebna vam je samo jedna punjiva baterija da biste mogli koristiti svaki alat koji koristite u radionici, kući i vrtu. To znači da kada jednom kod kuće imate Power x-Change punjivu bateriju, u budućnosti jednostavno kupujete alate bez baterije. To je pametno, štedi Vaš novac i štiti okolinu.
 
AKTIVAN SISTEM UPRAVLJANJA BATERIJOM
 
Kompjuterski potpomognut sistem za aktivno upravljanje baterijama trajno nadgleda i kontroliše sve sigurnosne procese električnih komponenti i pripadajućeg hardvera.
To rezultuje celim nizom prednosti:
  • DUŽI SERVISNI VEK BATERIJE
  • MAKSIMIZIRANO VREME RADA
  • OPTIMIZIRANA SNAGA ALATA
  • POVEĆANA SIGURNOST

 

Broj cilindara 1
Maks. radni pritisak 10 bara
Zapremina rezervoara 0 l
Napon 220 V
Maksimalni protok vazduha 21 l/min
Brand Einhell
Tip proizvoda Kompresori
Masa 2.1 kg
Prava potrošača Zakonski period odgovornosti za saobraznost 24 meseca