text.skipToContent text.skipToNavigation
Gorenje posuđe CWCI28RIDEK000153044
Cena
8.490,00  din
Gorenje posuđe CWCI28R Šerpa sa poklopcem Ø 28 od livenog gvožđa Priložene su dve termo krpe Liveno gvožđe je odličan provodnik toplote i hladi se veoma sporo. Pri rukovanj...

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 02.06.2020

Gorenje posuđe CWCI28R

Šerpa sa poklopcem Ø 28 od livenog gvožđa

Priložene su dve termo krpe
Liveno gvožđe je odličan provodnik toplote i hladi se veoma sporo. Pri rukovanju šerpom ili grill pločom, imajte na umu da će svi delovi posude biti podjednako vrući. Da biste izbegli da se opečete, uz šerpu kao i grill ploču će biti upakovane po dve termo krpe za bezbedno rukovanje.

Svestrana praktičnost - Pogodna za gotovo svako jelo
Šerpa od livenog gvožđa se može koristiti za kuvanje supa, kuvanih jela sa mesom i povrćem, dinstanje, pa čak i za prženje ili pravljenje domaćeg hleba. Pogodna je za korišćenje na bilo kakvoj vrsti ringle ili u bilo kakvoj rerni.

Emajlirani premaz - Trajno i zdravo
Posebni premaz od emajla sprečava lepljenje hrane za dno posude, omogućavajući lakše čišćenje duži vek trajanja posuđa. Visokokvalitetni premaz takođe sprečava da čestice gvožđa završe u jelu koje se kuva, i onemogućava rđanje suda.

Ušteda električne energije - Izuzetno zadržavanje toplote
Vrhunsko svojstvo zadržavanja toplote omogućava kuvanje na nižim temperaturama i uz manju potrošnju električne energije. Neka jela će moći da se isključe čim proključaju - toplota zadržana u šerpi će se pobrinuti za ostalo. Hrana će ostati topla sat vremena nakon što završite sa kuvanjem, pa nema potrebe da se preterano žuri sa posluživanjem.

Pažljivo oblikovan poklopac
Posebno dizajnirani poklopac zarobljava paru, ponovo je pretvara u tečno stanje, vraća je nazad u šerpu. Na taj način, sav ukus ostaje u jelu, i zadržava sve vitamine, minerale i druge hranljive sastojke.

Sporo kuvanje - Pouzdano odlični rezultati
Ujednačena raspodela toplote preko cele površine šerpe omogućava odlične rezultate kuvanja, posebno kod jela koja zahtevaju duže kuvanje na nižim temperaturama. Sva hrana će biti savršeno ukusna i kuvana ujednačeno.

Tradicionalno odlična - Opremljeni za zdravu, domaću kuhinju za više generacijama
Emajlirana posuda od livenog gvožđa je izuzetno izdržljiva, atraktivna, jaka i trajna. Laka za čišćenje i održavanje. Pogodna je za zdravo kuvanje za ovu i naredne generacije. Grill ploča dočarava ukus i miris pečenja na žaru, sa odličnim rezultatima kod korišćenja na indukcijskim pločama. Ploča od livenog gvožđa je komad koji će se prenositi sa roditelja na decu.

• Tip: Samostalna kuhinjska posuda
• Duboka šerpa
• Linija posuđa: BLACK COLLECTION
• Broj posuda: 1
• Priprema hrane sa manje ulja
• Dimenzije posude: Ф 24 x 4 cm
• Sprečava lepljenje hrane
• Pranje u mašini za pranje sudova
• Dimenzije aparata (ŠxVxD): 28,5 × 12,5 × 28,5 cm
• Dimenzije spakovanog aparata (šxvxd): 34,7 × 15,5 × 29,3 cm
• Težina aparata: 7 kg
• Bruto težina aparata: 7,8 kg