text.skipToContent text.skipToNavigation
Braun IPL PL3132 aparat za trajnu epilacijuIDEK000225163
59.999,00  din
Cena
35.999,00  din
Braun IPL PL3132 aparat za trajnu epilaciju •Bela&Ljubičasta • telo&lice • 9 minuta za obe noge •300.000 bljesaka

Garancija: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 07.07.2020

Braun IPL PL3132 aparat za trajnu epilaciju

• Braun Silk•expert Pro 3 – PL3132 IPL uređaj poslednje generacije (Intense Pulse Light)
• trajno uklanjanje vidljivih dlačica
• dodatak za preciznost
• Telo i lice
• Venus brijač i premijum torbica
• Klinički testiran
• 9 minuta za obe noge
• 300.000 impulsa


Braun Silk·expert Pro 3 – PL3132 IPL uređaj poslednje generacije (Intense Pulse Light), Trajno uklanjanje vidljivih dlačica, dodatak za preciznost, Bela&Ljubičasta, telo&lice, Venus brijač i premijum torbica, klinički testiran, 9 minuta za obe noge, 300.000 bljesakaGlavne karakteristike

• Braun IPL uređaj poslednje generacije. Trajno uklanjanje dlačica za samo 3 meseca*.

• Najbezbednija IPL tehnologija. Klinički i dermatološki akreditovana od strane internacionalne zdravstvene organizacije (Skin Health Alliance).

• SMART IPL sa SensoAdaptTM senzorom za kožu (sa UV zaštitom): jedini IPL uređaj za uklanjanje dlačica koji se automatski i kontinuirano prilagođava tonu vaše kože†.

• Brzi tretman: tretira obe noge za samo 9 minuta pri najnižem nivou energije. 2x je brži od prethodne serije Silk·expert 3: Sadrži dodatak za preciznost, premijum torbicu i Venus brijač

• Novi kompaktni dizajn, 15% manji i 25% lakši, za jednostavnije rukovanje i besprekorni tretman. 300,000 bljesaka, 20% više od prethodne serije Silk·expert 3.

Opis proizvoda

Silk·expert Pro je najnovija generacija Braun IPL uređaja. Silk·expert Pro 3 osigurava trajno uklanjanje dlačica za samo 3 meseca*. Najsigurnija IPL tehnologija, klinički testirana i dermatološki akreditovana od strane internacionalne zdravstvene organizacije (Skin Health Alliance). Automatski i kontinuirano očitava nijansu vaše kože i u skladu sa rezultatima prilagođava intenzitet svetlosti kako bi tretman bio što efikasniji i sigurniji†. Sada sa nastavkom za preciznost za manje površine kao što su lice, bikini linija ili pazuh. Ostvarite svoje rezultate 2x brže nego sa prethodnom serijom Silk·expert 3: samo 9 minuta za tretman obe noge. 300,000 bljesaka, 20% više od prethodne serije Silk·expert 3.

* Testirano na potkolenici, pazuhu i bikini liniji, prateći raspored tretmana. Pojedinačni rezultati mogu varirati.

** U saradnji sa kompanijom Cyden.

Najbezbedniji IPL zahvaljujući SensoAdaptTM tehnologiji.

Preporučuje Skin Health Alliance.

Vodeća međunarodna organizacija za zdravlje kože u saradnji sa dermatolozima i naučnicima potvrdila je da je ovaj uređaj siguran za kožu.Niko od nas nema istu, ujednačenu boju kože na svim delovima tela, pa senzor
SensoAdaptTM (sa UV zaštitom) kontinuirano očitava nijansu kože i prilagođava intenzitet bljesaka za najbezbednije i najefikasnije trajno uklanjanje vidljivih dlačica.


Istu tehnologiju koriste Cyden uređaji.


2x brži nego ranije.

Potrebno vam je samo 9 minuta za tretman pri najnižem nivou energije. Funkcija “klizanja” oslobađa više bljesaka za brži tretman, dok funkcija “prislanjanja” omogućuje precizniji način rada i prikladnija je manjim i osetljivim regijama.

Precizan i nežan za vašu kožu.

Nastavak za preciznost je pogodan za manje površine kao što su lice, bikini linija ili pazuh. Ima dva režima rada, sa podešavanjima idealnim za početne tretmane.


300,000 bljesaka. 3 nivoa intenziteta.

300,000 bljesaka (+20% višeod prethodnog Silk·expert 3) dovoljni su za 16 godina tretmana. 3 nivoa intenziteta osiguravaju prikladan intenzitet svetlosti za vašu nijansu kože.


Planirajte i pratite vaše tretmane.

Aplikacija Braun Silk·expert Pro pomaže vam da pratite tretmane i ostvareni napredak kako bi ste postigli savršene razultate. Takođe pokazuje kako funkcioniše senzor SensoAdaptTM.


Da li je uklanjanje dlačica IPL metodom prikladno za vas?


Uređaj Braun Silk-expert IPL je najefikasniji na svetlim do srednje tamnim nijansama kože sa dlačicama u rasponu od prirodno svetlih do tamnosmeđih ili crnih.


Uređaj je najmanje efikasan na izuzetno svetlim, crvenim, sivim ili belim dlačicama čija manja količina melanina ne upija svetlost

Trajno uklanjanje dlačica

Za samo 4 nedelje*

Za samo 3 meseca*

Nivoi energije na funkciji “Normal Mode”

10

3

Pogodan za nijense kože

1- 5

1-5

SensoAdapt™ senzor

Automatic & Continuous

Automatic & Continuous

Brzina tretmana potkolenica

< 5 minuta

9 minuta

Broj bljesaka (životni vek lampe)

400,000

300,000

Nežna funkcija

Ekstra nežna funkcija


Nastavak za preciznost

Dodaci

Premijum neseser  +

Venus Extral Smooth Swirl brijač

Premijum torbica +

Venus Divine Sensitive brijačBrand Braun
Garancija 2 god
Boja Bela
Tip proizvoda IPL