text.skipToContent text.skipToNavigation

LG inverter klima uređaj DM09RP DeluxeIDEK000151730

Cena
120.990,00 din
LG inverter klima uređaj DM09RP Deluxe Inverterski kompresor sa 10-godišnjom garancijom-Revolucionarna tehnologija invertera je ultraefikasna, ima snažan a ipak tih učinak, i velikodušnu 1...

Prava potrošača: Zakonski period odgovornosti za saobraznost 24 meseca

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

LG inverter klima uređaj DM09RP Deluxe

Inverterski kompresor sa 10-godišnjom garancijom-Revolucionarna tehnologija invertera je ultraefikasna, ima snažan a ipak tih učinak, i velikodušnu 10-godišnju garanciju.
Ušteda energije-Inverterski kompresor neprekidno podešava brzinu kompresora, da bi održao željeni nivo temperature. Pored toga, LG Smart Inverter sa ekonomičnim radnim opsegom štedi više energije od konvencionalnog kompresora.
Brzo hlađenje-LG klima uređaj počinje brzo da rashlađuje vazduh jer vrlo brzo prilagođava raspon hlađenja uz LG Smart Inverter, pa vazduh izbacuje dalje a prostor rashlađuje brže.
Nizak nivo buke 19 dB-LG klima uređaji rade uz nizak nivo jačine zvuka, zahvaljujući jedinstvenoj LG tehnologiji zakrivljene elise ventilatora i tehnologiji BLDC motora, što eliminiše nepotrebnu buku i omogućava ravnomeran rad.
Active Energy Control Funkcija Active Energy Control vam omogućava da izaberete nivo potrošnje energije u zavisnosti od situacije. Uživajte u rashlađenom i prijatnom okruženju dok štedite energiju.
Prijatan vazduh-Funkcija Prijatan vazduh vrlo praktično unapred podešava lopatice u određeni položaj, u kojem vazduh ne duva direktno u prisutne u prostoriji.
Plasmaster™ jonizator-Preko 2 miliona Plasmaster jona sterilišu ne samo vazduh koji prolazi kroz klima uređaj, nego i štetne supstance i neprijatne mirise u blizini.Kontrola krilca u 6 položaja u vertikali-Korisnici mogu da izaberu jedan od 6 unapred podešenih položaja lopatice kako bi vazduh bio usmeren u željenom pravcu.
Filter za dvostruku zaštitu prikuplja čestice prašine veće od 10㎛ i bakterije.
Režim Udobno spavanje obezbeđuje krajnje prijatno okruženje za spavanje, tako što automatski podešava 3 različite funkcije, jednim jedinim klikom dugmeta
Funkcija Automatskog podešavanja krilaca u 4 pravca podešava protok vazduha na osnovu okruženja, omogućavajući optimalnu distribuciju toplog vazduha u životni prostor, kao i njegovo brzo zagrevanje
Sveobuhvatna funkcija automatskog čišćenja sprečava formiranje bakterija i buđi na izmenjivaču toplote i tako stvara prijatnije i komfornije okruženje za korisnika.
Funkcija Gold Fin™ obezbeđuje da je površina otpornija na koroziju i doprinosi trajnosti uređaja tako da grejač može mnogo duže da radi kao da je nov.
Imajte pristup svom klima uređaju u svakom trenutku i gde god da se nalazite uz pomoć uređaja koji je opremljen tehnologijom za bežično povezivanje i ekskluzivnom aplikacijom za upravljanje kućnim uređajima kompanije LG.

 
Energetski razred hlađenja A++
Energetski razred grejanja A++
Namena klima prema prostoru od 5 do 25 m2
Tip jedinice Set (unutarnja + spoljašnja)
Tip unutrašnje jedinice Zidna jedinica
Učinak hlađenja 3.2 kW
Učinak grejanja 2.5 kW
Brand LG
Boja Bela
Tip proizvoda Klime za dom
Ostalo 10 godina garancije na kompresor
Prava potrošača Zakonski period odgovornosti za saobraznost 24 meseca
    Naziv i vrsta robe LG inverter klima uređaj DM09RP Deluxe
    Tip i model Klime za dom
    Količina izražena u jedinici mere Komad