text.skipToContent text.skipToNavigation

LG inverter klima uređaj PM24SP Standard PlusIDEK000139197

Cena
183.990,00 din
LG inverter klima uređaj PM24SP Standard Plus Inverterski kompresor sa 10-godišnjom garancijom-Revolucionarna tehnologija invertera je ultraefikasna, ima snažan a ipak tih učinak, i veliko...

Prava potrošača: Zakonski period odgovornosti za saobraznost 24 meseca

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

LG inverter klima uređaj PM24SP Standard Plus

Inverterski kompresor sa 10-godišnjom garancijom-Revolucionarna tehnologija invertera je ultraefikasna, ima snažan a ipak tih učinak, i velikodušnu 10-godišnju garanciju.
Ušteda energije-Inverterski kompresor neprekidno podešava brzinu kompresora, da bi održao željeni nivo temperature. Pored toga, LG Smart Inverter sa ekonomičnim radnim opsegom štedi više energije od konvencionalnog kompresora.
Brzo hlađenje-LG klima uređaj počinje brzo da rashlađuje vazduh jer vrlo brzo prilagođava raspon hlađenja uz LG Smart Inverter, pa vazduh izbacuje dalje a prostor rashlađuje brže.
Nizak nivo buke 19 dB-LG klima uređaji rade uz nizak nivo jačine zvuka, zahvaljujući jedinstvenoj LG tehnologiji zakrivljene elise ventilatora i tehnologiji BLDC motora, što eliminiše nepotrebnu buku i omogućava ravnomeran rad.
Active Energy Control Funkcija Active Energy Control vam omogućava da izaberete nivo potrošnje energije u zavisnosti od situacije. Uživajte u rashlađenom i prijatnom okruženju dok štedite energiju.
Prijatan vazduh-Funkcija Prijatan vazduh vrlo praktično unapred podešava lopatice u određeni položaj, u kojem vazduh ne duva direktno u prisutne u prostoriji.
Plasmaster™ jonizator-Preko 2 miliona Plasmaster jona sterilišu ne samo vazduh koji prolazi kroz klima uređaj, nego i štetne supstance i neprijatne mirise u blizini.Kontrola krilca u 6 položaja u vertikali-Korisnici mogu da izaberu jedan od 6 unapred podešenih položaja lopatice kako bi vazduh bio usmeren u željenom pravcu.
Filter za dvostruku zaštitu prikuplja čestice prašine veće od 10㎛ i bakterije.
Režim Udobno spavanje obezbeđuje krajnje prijatno okruženje za spavanje, tako što automatski podešava 3 različite funkcije, jednim jedinim klikom dugmeta
Funkcija Automatskog podešavanja krilaca u 4 pravca podešava protok vazduha na osnovu okruženja, omogućavajući optimalnu distribuciju toplog vazduha u životni prostor, kao i njegovo brzo zagrevanje
Sveobuhvatna funkcija automatskog čišćenja sprečava formiranje bakterija i buđi na izmenjivaču toplote i tako stvara prijatnije i komfornije okruženje za korisnika.
Funkcija Gold Fin™ obezbeđuje da je površina otpornija na koroziju i doprinosi trajnosti uređaja tako da grejač može mnogo duže da radi kao da je nov.
Imajte pristup svom klima uređaju u svakom trenutku i gde god da se nalazite uz pomoć uređaja koji je opremljen tehnologijom za bežično povezivanje i ekskluzivnom aplikacijom za upravljanje kućnim uređajima kompanije LG.
Prava potrošača Zakonski period odgovornosti za saobraznost 24 meseca
    Naziv i vrsta robe LG inverter klima uređaj PM24SP Standard Plus
    Tip i model Klime za kuću/stan
    Količina izražena u jedinici mere Komad