text.skipToContent text.skipToNavigation
Bosch blender MMBH6P6BIDEK000153673
Cena
29.990,00  din
Bosch blender MMBH6P6B • Mikser visokog učinka VitaBoost: Uz preko 30.000 obrtaja u minuti i šest programa za zdrave smutije, šejkove, supe, sladolede i još mnogo toga. • Moćni motor ...

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 09.07.2020

Bosch blender MMBH6P6B

• Mikser visokog učinka VitaBoost: Uz preko 30.000 obrtaja u minuti i šest programa za zdrave smutije, šejkove, supe, sladolede i još mnogo toga.
• Moćni motor od 1600 W sa preko 30.000 obrtaja u minuti može da obradi raznovrsno voće i povrće bez po muke kako biste dobili dnevnu dozu vitamina.
• 6 programa: smutiji, šejkovi, supe, sosevi, sladoled i čišćenje – odlični rezultati jednostavnim pritiskom na taster.
• Izdržljivi bokal od tritana koji ne sadrži BPA idealan je za velike porcije. Sa dodatkom za potiskivanje.
• Nož od nerđajućeg čelika sa šest sečiva garantuje izuzetno fine i kremaste rezultate za tren oka, čak i prilikom pripreme tvrdih i vlaknastih sastojaka.
• Knjiga sa preko 30 recepata za pripremu smutija, šejkova i brojnih drugih jela. Sadrži i savete za zdravu ishranu. Knjiga je na engleskom i nemačkom jeziku.
Udobnost/ Čišćenje :6 automatskih programa za smutije, šejkove, supe, soseve, i sladoled, kao i program za čišćenje. Podešavanje brzine i funkcija pulsiranja. Delovi koji se mogu prati u mašini za pranje sudova (poklopac, dodatak za potiskivanje).
Materijal/Dizajn :Plastično kućište. Veliki bokal blendera od tritana, kapaciteta 2 litra: otporan na lomljenje, bez ikakvog ukusa i mirisa.
Sva plastika koja je u kontaktu sa hranom ne sadrži bisfenol A (BPA free).
Dodatni pribor koji dolazi uz aparat :Knjiga sa velikim brojem ukusnih recepata, koji su posebno osmišljeni za VitaBoost. Knjiga je na engleskom i nemačkom jeziku. Dodatak za potiskivanje za jednostavnu obradu sastojaka
Brand Bosch
Tip proizvoda Blenderi