text.skipToContent text.skipToNavigation
Tefal pegla FV5615IDEK000220229
Cena
6.990,00  din
Tefal pegla FV5615 TurboPro Anti-Calc je opremljena novom Tefal Turbo Boost postavkom, za udar pare koja prodire duboko u tkaninu kako bi uklonila čak i najtvrdokornije nabore. Sa sk...

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 07.04.2020

Tefal pegla FV5615

TurboPro Anti-Calc je opremljena novom Tefal Turbo Boost postavkom, za udar pare koja prodire duboko u tkaninu kako bi uklonila čak i najtvrdokornije nabore.
Sa skupljačem kamenca za dugotrajnu efikasnost, ova visoko efikasna pegla na paru donosi brze i besprekorne rezultate peglanja svaki dan.
Sa tehnologijom pogona pare dizajniranom za prodiranje pare duboku u tkaninu, TurboPro Anti-Calc donosi odlične rezultate peglanja i dugotrajnu efikasnost.
Novi sastav iz Tefala proizvodi ekstremne količine pare, koristeći snagu pogona pare od 200g/min, Turbo Boost funkciju, za peglanje čak i najtvrdokornijih nabora.
Ova visoko efikasna pegla na paru napravljena je kako bi bila maksimalno izdržljiva, sa ekskluzivnim skupljačem kamenca kako bi se osigurala dugotrajna efikasnost.
Konstantno ispuštanje pare od 50g/min donosi brze i efikasne rezultate, sa snagom od 2600W za brzo vreme zagrevanja.
Durilium AirGlide samočisteća grejna ploča donosi najbolje kliženje od Tefala, a ostaje čista dugo vremena i garantuje maksimalnu distribuciju pare.
Sa mnoštvom naprednih karakteristika koje zaokružuju ovu priču, TurboPro Anti-Calc stavlja savršenu snagu peglanja na dohvat ruke.
Brand Rowenta
Tip proizvoda Parne pegle