text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
iRobot robotski usisivač Roomba 980IDEK000223232
95.990,00  din
Cena
74.990,00  din
iRobot robotski usisivač Roomba 980 Za razliku od prethodnih modela, nova Roomba® 980 može očistiti sve podne površine vašeg stana (do 185 m2). Ako je potrebno, za vreme usisavanja, može...

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 01.10.2020

iRobot robotski usisivač Roomba 980

 

 

Roomba 980 banner

 

O proizvodu 

 

Za razliku od prethodnih modela, nova Roomba® 980 može očistiti sve vrste podova vašeg stana (do 185 m2). Ako je potrebno, za vreme usisavanja može otići napuniti bateriju pa se nakon punjenja vraća u prostore gde podovi još nisu očišćeni. Osim već poznate tehnologije iAdapt® za orijentaciju u prostoru zadužena je i nova tehnologija vSLAM® koja prostor prepoznaje vizuelno. Novost za korisnike je i prilagođena aplikacija za pametne telefone i tablete kojom može postaviti raspored čišćenja ili aktivirati Roombu jednostavno sa svog radnog mesta. Ističe se i novom litijum-jonskom baterijom. AeroForce™ sistem čišćenja ima novu tzv. CarpetBoost funkciju koja omogućuje da se usisna snaga motora poveća 10 puta tokom usisavanja tepiha.

 

Osnovne karakteristike 980

 

 • Čišćenje svih vrsta tvrdih podova i tepiha
 • Čisti do 185m2
 • Kod većih površina se za vreme čišćenja, prema potrebi, vraća na punjenje i zatim nastavlja sa nezavršenim poslom
 • Najpametniji navigacioni sistem za čišćenje - iAdapt 2.0
 • Aplikacija iRobot Home za vaš pametni telefon/tablet
 • Trostepeni sistem za čišćenje AeroForce
 • Sistem za čišćenje duž zidova (prepreka) i uglova Wall Follow
 • Prilagodljiva glava za čišćenje sa gumenom AeroForce četkom
 • Visokokapacitetna posuda za skupljanje prašine AeroForce 3 sa funkcijom Carpet Boost
 • Filtracija HEPA filterom
 • Indikator napunjenosti posude za prašinu
 • ANTITANGLE sistem sprečavanja mršenja u kablove i rese od tepiha
 • Akustični i optički senzori za detekciju prašine
 • Karakteristike Virtuelnog zida (Virtual Wall) Lighthouse – omogućava čišćenje više prostorija u isto vreme
 • Profilisani branik osetljiv na dodir
 • Senzori protiv pada niz stepenice
 • Nova litijum-jonska baterija 1.800mAh
 • Bazna stanica sa integrisanim adapterom

 

Zašto odabrati od iRobot?

 

iRobot je usko specijalizovan za robotiku i veći deo zarade ulaže u istraživanje i razvoj, tako da je poslednjih 20 godina lider u robotici, a zbog zasluga u razvijanju iste više puta je nagrađivan. iRobot je osnovan na ubeđenju tri osnivača (Kolin Ugao, Helen Greiner i Rodni Bruks) koji smatraju da će robotika menjati svet i način na koji se lečimo, radimo, učimo ili sređujemo svoju životnu okolinu. Već u prvoj godini od osnivanja iRobot je u saradnji sa NASA Space Exploration programom, proizveo Genghis™ robota dizajniranog za istraživanje svemira. Proboj se dogodio 1998., kada je kompanija iRobot dobila DARPA ugovor za razvoj i proizvodnju taktičkih mobilnih robota iRobot PackBot®.

2002. prvi put ulazi u vojnu upotrebu, iste godine sa National Geographic Society iRobot razvija robota koji pomaže u istraživanju piramida u Egiptu. PackBot-ovi su takođe mapirali kontaminiranu oblast Fukušima posle katastrofe u Japanu u 2011. A 2012. iRobot je pomogao u sprečavanju većih ekoloških posledica nakon izlivanja nafte u Meksičkom zalivu. iRobot je 2002. godine ušao u život svakog od nas. Te godine prvi put na svetlo dana izlazi usisivač robot – Roomba. Tri godine kasnije iRobot lansira Scooba®-u, robota za pranje podova. Zahvaljujući svom bogatom iskustvu, danas iRobot sa nekoliko naprednih robota pomaže u više od 10 miliona domaćinstava širom sveta u čišćenju kuća, stanova i okoline.

 

Ključne funkcije
iRobot Roomba 980

Inteligentni navigacioni sistem - iAdapt 2.0

 

Čišćenje cele površine. Navigacija iAdapt® 2.0 sa vizualnom lokalizacijom pomaže Roombi da se neprimetno i efikasno kreće po celoj površini vašeg doma, prati svoj položaj i prema potrebi se puni sve dok čišćenje ne bude obavljeno.

 

Punjenje i nastavak rada

 

Neprekidno radi do 2 sata*, zatim se automatski puni i nastavlja s radom, sve dok čišćenje ne obavi do kraja.
*Testirano u laboratorijskim uslovima iRobot-a, na tvrdim podovima. Dužine vremena usisavanja mogu se razlikovati.

 

Roomba 980
 

Aplikacija iRobot HOME

Aplikacija iRobot HOME omogućuje vam ugodno planiranje i čišćenje – u bilo koje vreme ili bilo koje mesto, ili jednostavno pritisnite CLEAN na robotu.

 
 

Trostepeni sistem čišćenja AeroForce™

Trostepeni sistem čišćenja AeroForce™ je više od usisavanja: za efikasno čišćenje koristi kombinaciju odvajanja, četkanja i usisavanja.

 

1. Odvajanje

prljavštinu odvaja od vlakana tepiha

2. Četkanje

dva ekstraktora koja se vrte u suprotnim smerovima podižu nečistoću i prljavštinu sa svih vrsta podova

3. Usisavanje

novi motor 3. generacije omogućuje do 10 puta veću usisnu snagu*

*U odnodu sa sistemima modela Roomba® 600 i 700 serije AeroVac™.

 

Podesiva glava za čišćenje AeroForce™

Model Roomba 980 opremljena je podesivom glavom za čišćenje AeroForce™ koja se dinamično prilagođava površini za čišćenje, bilo da je reč o tvrdim podovima, tepisima, linoleumu ili pločicama.

 

Visokokapacitetna posuda AeroForce™ 3

Više snage pomoću funkcije CarpetBoost: sistem čišćenja AeroForce™ pomoću funkcije CarpetBoost omogućuje do 10 puta veću usisnu snagu* tako da automatski povećava efikasnost motora 3. generacije na tepisima, upravo tamo gde se nalazi najviše prašine i prljavštine.

*U odnosu na sisteme modela Roomba® 600 i 700.

 

Roomba 790
 

Akustični i optički senzor za prljavštinu

Sistem DirtDetect 2. generacije putem akustičnih i optičkih senzora prepoznaje jače zaprljana mesta koja Roomba onda intenzivnije čisti.

 

Vremensko programiranje čišćenja

Ovom funkcijom možete izabrati dan i sat početka čišćenja robota. Roomba može automatski, bez vaše pomoći i ako želite svaki dan u različito vreme očistiti vaš prostor. Recimo, Roombu možete postaviti da čisti triputa nedeljno, što znači da će svakog dana, u vreme koje ste vi izabrali, očistiti vaš prostor.

 

Značenje virtualnog zida – Dvostruko delovanje

Zbog dva načina usisavanja imate bolji nadzor čišćenja prostora.

• Način virtualnog zida VirtualWall usmerava vašu Roombu da čisti tamo gde vi to želite i da zaobiđe prostore koje ne želite da očisti.
• Način HALO zadržava Roombu na distanci od predmeta koje želite zaštititi.

 
 

Za koga?

Roomba 980 se preporučuje za vlasnike većih ili manjih stanova, ljudima koji ne pristaju na kompromise. Odlični AeroForce™ sistem čišćenja usisaće svu prašinu iz prostora, a navigacija iAdapt® u kombinaciji sa funkcijom vSlam® za vizualizaciju prostora pobrinuće se da ni najmanji kutak vašeg stana ne ostane neočišćen. Može očistiti do neverovatnih 185m2 zbog nove funkcije koja omogućuje da se robot tokom čišćenja napuni pa se onda vraća da završi svoj zadatak čišćenja. Uređajem možete upravljati ili putem aplikacije na svom pametnom telefonu iRobot HOME ili ručno. Reč je o robotu koji se jednostavno koristi i lako održava.

iRobot Roomba 980
Brand iRobot
Tip proizvoda Robot usisavači