text.skipToContent text.skipToNavigation

iRobot robotski usisivač Roomba i7+ID EK000223229

iRobot robotski usisivač Roomba i7+ID: EK000223229

Iskoristi popuste do 70% uz BESPLATNU DOSTAVU U STAN NA TERITORIJI BEOGRADA.Akcija traje od 7.10. u 00:00 h do 5.12.2022. u 9 h ili do isteka zaliha.

104.990,00 din

Cena
79.990,00 din

Mesečna rata kredita na period od 23 meseca
4.212,00 din
iRobot robotski usisivač Roomba i7+ | 3-stepeni sistem čišćenja | iRobot Home aplikacija | Dirt Detect® | HEPA 13 filter | Pametna navigacija |  Saznaj više

Besplatna dostava

Dostavljamo već od 08.12.2022

Prava potrošača: Zakonski period odgovornosti za saobraznost 24 meseca

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

iRobot robotski usisivač Roomba i7+

 

i7+ (i7558) banner

 

O proizvodu

 

iRobot Roomba i7+ sa CleanBase automatskim pražnjenjem prljavštine, robotski usisivač - Pamti mapu Vašeg doma, pronalazi prljavštinu, prazni se sam. Idealan za domove sa kućnim ljubimcima, sa gumenim valjcima i naprednom fukcijom usisavanja Power-Lifting, povezivanjem na vašu WiFi mrežu, može se kontrolisati putem mobilne aplikacije.

 

Glavne prednosti Roombe i7+

 

 • Brine o čišćenju od početka do kraja - prazni se sama i omogućava Vam da zaboravite na usisavanje više sedmica.
 • Prepoznaje, mapira i prilagođava se vašemu domu. Tako odluči koji je najbolji način za čišćenje.
 • Razlikuje kuhinju od dnevne sobe - tehnologija mapiranja Imprint™ Smart omogućava vam potpunu kontrolu, koje prostorije se čiste i kada.
 • Glasovno upravljanje putem digitalnih asistenata Alexe / Google Assistant - bez obzira da li je nered u kuhinji ili drugde, Roomba® i7+ robotski usisivač postaraće se da pokupi sve! Amazon, Echo, Alexa i svi ostali logotipi su zaštitni znaci Amazon.com, Google Inc. i njihovih partnerskih kompanija. Google home je zaštićeni znak kompanije Google LLC.
 • Premijum AeroForce® 3-stepenski sistem čiščenja koristi dva višeslojna valjka i Power-Lifting tehnologiju, koja omogućava 10-x veću usisnu snagu* za odstranjivanje prljavštine, većih čestica i dlaka kućnih ljubimaca.
  * U poređenju sa sistemom AeroVac™ Roombe® serije 600.
 • Senzori Dirt Detect™ prepoznaju više zaprljana mesta i daju signal robotu da im posveti više pažnje.
 
 
 

Ključne funkcije robotskog usisivača
iRobot Roomba i7+

 

Pamti plan Vašeg doma. Pronalazi prašinu. Sama se prazni.

 

Roomba i7 + robotski usisivač automatski se prazni u kesu za jednokratnu upotrebu koja sadrži 30 posuda za prljavštinu i prašinu - pa ne morate razmišljati o usisavanju nedeljama. Premijum 3-stepeni sistem čišćenja i dvojni gumeni valjci omogućavaju snažno čišćenje, vođeno Smart Mapping tehnologijom koja pamti mapu Vašeg doma i prilagođava se svakoj prostoriji. Uz dodatak kontrole sa Vašeg pametnog telefona, čišćenje zaista postaje prilagođeno Vama.

 

iRobot Roomba i7+558
 

 

 

Već 25 godina iskustva i inovacija na polju robotike

Kompanija iRobot je osnovana 1990 godine kao jedna od prvih na polju robotike.Usledila je vizija da će korisni i praktični roboti postati stvarnost. Danas proizvodimo najinovativnije kućne robote, kao što su Roomba robotski usisivači i robotski čistači iz porodice Braava. Ali sa našom tehnologijom, ne radi se samo o robotima. Radi se o vama - zato tražimo najbolji način da vam pomognemo da uradite više.

 

25-godina
 

 

Zaboravite na usisavanje nedeljama

Brine o čišćenju od početka do kraja. Sama prazni svoju posudu, puni se i nastavlja s čišćenjem sve dok ne obavi posao. Oslobađa Vas brige oko usisavanja nedeljama.

 

Autoevac
 

 

Obavlja prljavi posao usisavanja

Zatvorena, kesa za jednokratnu upotrebu skladišti 30 posuda prljavštine, prašine i dlaka i onemogućava im da se vrate u vazduh.

 

Clean Base Bag
 
 

Zna najefikasnije metode čišćenja za svaku prostoriju pojedinačno

Sa patentiranom navigacijom iAdapt® 3.0 i vSLAM® tehnologijom Roomba® robotski usisivač lako i efikasno se kreće kroz vaš dom. Robot pravi vizuelne oznake, sa kojima se orijentiše, gde je bio i gde mora očistiti.

 

iAdapt 3.0
 

 

Razlikuje kuhinju od dnevne sobe

Koristeći Imprint™ Smart Mapping tehnologiju, Roomba i7+ uči, pamti mapu i prilagođava se Vašem domu, određujući najbolji način čišćenja svake prostorije. Pamti čak i mape više spratova, i tako zna koju mapu treba upotrebiti bez obzira o kom se spratu radi. Automatski se puni po potrebi i nastavlja s čišćenjem - sve dok ne obavi posao.

 

Tehnologija Imprint Smart
 

 

“Roomba®, očisti kuhinju”

Bez obzira na to da li se radi o neredu u kuhinji ili na čitavoj površini Vašeg doma, Roomba® i7 robot Vas oslobađa posla. Kontrolišite koja je prostorija očišćena i kada, koristeći Vaš glas* ili iRobot HOME mobilnu aplikaciju. *Kompatibilno s uređajima na kojima je povezan digitalni asistent Alexa i Google assistent. Amazon, Echo, Alexa, i srodni logotipi zaštitni su znakovi Amazon.com-a, Inc-a. i saradnika. Google Home je zaštitni znak kompanije Google LLC-a.

 

Glasovno upravljanje
 
 

Podiže, usisava i filtrira - sa 10X većom snagom*

Prljavština i prašina ne mogu se sakriti od 3-stepenog sistema čišćenja. Posebno dizajnirana četka za čišćenje uglova, dvojni gumeni valjci za različite površine i Power-Lifting usisna funkcija napadaju sve, od malih čestica do velikih ostataka na vašim tepisima i tvrdim podovima.
*U poređenju sa sistemom AeroVac™ Roombe® serije 600

 

Premium AeroForce™ 3-stepeni sistem čiščenja
 

 

Dvojni gumeni valjci znaju što je timski rad

Umesto igličastih četki koje se savijaju i propuštaju puno prljavštine, jedinstveni dvojni gumeni valjci prijanjaju na različite podne površine, ostajući u bliskom kontaktu s drvenim podlogama i tepisima, kako bi temeljno očistile Vaše podove. Posebno su dizajnirane za čišćenje dlaka s Vaših podova bez upetljavanja. Drugim rečima, lakše održavaju Vaše podove čistim od dlaka svaki dan.

 

gumeni valjci
 

 

Čisto do ivice

Četka za brisanje ivca posebno je dizajnirana pod uglom od 27 stepeni kako bi odvojila nečistoću od ivica i uglova i uspešno je usisala sa Vaših podova.

 

Bočna četka
 

 

Čisti ono što vidite, filtrira nevidljivo

Visoko efikasni filter zadržava do 99% plesni, polena, grinja, psećih i mačijih alergena.

 

Efikasan u borbi sa dlakama kućnih ljubimaca
 
 

Vaš detektiv za prašinu

Dirt Detect™ senzor pronalazi najprljavija područja Vašeg doma i navodi robota na njihovo detaljnije čišćenje. Prilagodljiva glava za čišćenje automatski prilagođava svoju visinu kako bi efektivno očistila tepihe i tvrde podloge.

 

Dirt Detect
 

 

 

Isperite prljavštinu

Održavanje Vašeg Roomba® robotskog usisivača nikad nije bilo lakše. Sa perivom posudom, jednostavno isperite zaostalu prašinu i prljavštinu.

 

Periva posuda
 

 

O kompaniji iRobot

iRobot®, vodeći proizvođač robota za kućnu upotrebu razvija i proizvodi robote koji omogućavaju ljudima da rade više kod kuće i van kuće. iRobot je stvorio kategoriju robota za čišćenje kuće kada je 2002. godine predstavio Roomba® robotski usisivač. Danas je iRobot globalna kompanija koja je prodala preko 25 miliona robota širom sveta. iRobot proizvodi, uključujući Roomba i porodicu robotskih brisača Braava®, bazirani su na tehnologijama i naprednim konceptima u oblasti čišćenja, brisanja i navigacije. Inžinjeri iRobot-a grade ekosisteme robota i tehnologiju koji će oblikovati pametne domove.

 

Za koga?

 

Robotski usisivač iRobot® Roomba® i7 + sa automatskim pražnjenjem smeća Clean Base ™ donosi novi nivo udobnosti - automatsko pražnjenje posude osigurava da korisnici ne moraju razmišljati o usisavanju nedeljama. Koristeći Imprint ™ Smart Mapping, Roomba® i7 + robotski usisivač pamti različite mape i nazive soba tako da korisnici mogu prilagoditi čišćenje, upravljati glasovnim komandama (koristeći Alexa ili Google assistant) ili putem aplikacije iRobot HOME podesite čišćenje odredjene sobe.

iRobot Roomba i7+
Poslovno ime proizvođača iRobot Corporation
Poslovno ime uvoznika Tilt Robotics d.o.o
Zemlja proizvodnje Kina
Prava potrošača Zakonski period odgovornosti za saobraznost 24 meseca
Tip proizvoda Robot usisavači
Brand iRobot
  Naziv i vrsta robe iRobot robotski usisivač Roomba i7+
  Tip i model Robot usisavači
  Količina izražena u jedinici mere Komad
  Poslovno ime proizvođača iRobot Corporation
  Poslovno ime uvoznika Tilt Robotics d.o.o
  Zemlja proizvodnje Kina