text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
iRobot robotski usisivač Roomba E5152IDEK000322821
55.990,00  din
Cena
49.990,00  din
iRobot robotski usisivač Roomba E5152    

Prava potrošača: Zakonski period odgovornosti za saobraznost 24 meseca

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 30.09.2020

iRobot robotski usisivač Roomba E5152

 

 

Roomba E5152 banner

 

O proizvodu

 

Nakon velikog iščekivanja konačno je stigla nova i još bolja serija Roomba e5! Radi se o seriji robotskih usisivača koji poseduju sve karakteristike serije 800, ali sa još naprednijim i poboljšanim karakteristikama.


Robotski usisivač Roomba e5 poseduje revolucionarnu AeroForce tehnologiju koja očisti i do 50% više smeća, prašine i kose sa svih vrsta podova. Takođe, AeroForce 3-stepeni sistem čišćenja koristi kombinaciju odvajanja, četkanja i usisavanja za efikasno čišćenje. Wifi veza omogućava da se robotom može upravljati pomoću iRobot HOME mobilne aplikacije i kada se nalazite van kuće. Započnite čišćenje ili zakažite raspored čišćenja pomoću iRobot HOME aplikacije dostupne za Android i iOS. Inteligentni sistem za navigaciju iAdapt omogućava robotskom usisivaču da preispituje svoju okolinu 60 puta u sekundi koristeći niz senzora i 40 različitih načina prilagođavanja specifičnom području, ispod i oko nameštaja, stolova, stolica ili posudica za hranu vaših ljubimaca bez oštećenja ili prevrtanja. Idealan je za stanove i kuće s površinom do 120m2. Takođe, Roomba e5 nema problema s prelaženjem na različite podloge jer uspešno savladava prepreke do 1.6cm, a pomoću sistema bočne četkice bez problema usisava i uz ivice zidova. Ugrađena je i nova 1800 mAh litijum-jonska baterija s kojom Roomba e5 može raditi do 90 minuta nakon čega se sama Roomba vraća na punjenje. Uređaj uključuje i Virtuelni zid koji se koristi kao nevidljivi zid razdvajanja u prostoru čime se može efikasno ograničiti kretanje Roombe, na primer možete usisati samo određenu sobu, deo sobe ili ograničiti gde da ne usisava kako bi zaštitili nameštaj ili posude za hranu vaših kućnih ljubimaca.

 

Osnovne karakteristike Roombe e5

 

 • Čišćenje svih vrsta tvrdih podova i tepiha
 • Najpametniji navigacioni sistem za čišćenje - iAdapt
 • Trostepeni sistem za čišćenje AeroVac™
 • Sistem za čišćenje duž zidova (prepreka) i uglova Wall Follow
 • Prilagodliva glava za čišćenje druge generacije
 • Visokokapacitetna posuda za skupljanje prašine AeroVac druge generacije
 • Filtracija prašine poboljšanim filterom
 • Indikator napunjenosti posude za prašinu
 • ANTITANGLE sistem sprečavanja mršenja u kablove i rese od tepiha
 • Akustični i optički senzori za detekciju prašine
 • Vremensko programiranje čišćenja
 • Profilisani branik osetljiv na dodir (slow – touch)
 • Senzori protiv pada niz stepenice
 • Nova litijumska baterija od 1800mAh
 • Povezivanje i upravljanje putem mobilne aplikacije iRobot Home

 

Zašto robot od iRobot-a?

 

iRobot je usko specijalizovan za robotiku i veći deo zarade ulaže u istraživanje i razvoj, tako da je poslednjih 25 godina lider u robotici i zbog zasluga u razvijanju iste više puta je nagrađivan. iRobot je osnovan na ubeđenju tri osnivača (Kolin Ugao, Helen Greiner i Rodni Bruks) koji smatraju da će robotika menjati svet i način na koji se lečimo, radimo, učimo ili sređujemo svoju životnu okolinu. Već u prvoj godini od osnivanja iRobot je u saradnji sa NASA Space Exploration programom, proizveo Genghis™ robota dizajniranog za istraživanje svemira. Proboj se dogodio 1998., kada je kompanija iRobot dobila DARPA ugovor za razvoj i proizvodnju taktičku mobilnih robota iRobot PackBot®.

2002. prvi put ulazi u vojnu upotrebu, iste godine sa National Geographic Society iRobot razvija robota koji pomaže u istraživanju Piramida u Egiptu. PackBot-ovi su takođe mapirali kontaminiranu oblast Fukušima posle katastrofe u Japanu u 2011. A 2012. iRobot je pomogao u sprečavanju većih ekoloških posledica nakon izlivanja nafte u Meksičkom zalivu. Godine 2002 , iRobot ušao u život svakog od nas . Te godine prvi put na svetlo dana izlazi usisivač robot – Roomba. Tri godine kasnije, iRobot lansira Scooba®-u, robota za pranje podova. Zahvaljujući svom bogatom iskustvu, danas iRobot sa nekoliko naprednih robota pomaže u više od 10 miliona domaćinstava širom sveta u čišćenju kuća, stanova i oko njih.

 

Poboljšanja serije e5 u odnosu
na seriju robota Roomba® 800

 

Poboljšani valjci

Poboljšani AeroForce gumeni valjci dolaze s dubljim šarama čime prodiru dublje u podne površine. Rezultat je bolje podizanje prljavštine između valjaka koji prijanjaju uz različite tipove podloga i temeljnije čiste sve tvrdih vrste površina.

 

Nova periva posuda

Nova periva posuda omogućuva najlakše održavanje. Motor se nalazi unutar robota, a sve što je potrebno uraditi jeste : odvojiti posudu, skinuti filter, a posudu isprati vodom.

 

Poboljšani filter

Novi visokoefikasni filter sa poboljšanim kapacitetom filtriranja hvata prašinu i alergene kako bi vazduh vašeg doma održao čistim, idealno za domove sa malom decom i ljudima koji reaguju alergenski na prašinu.

 

Stvoren za rezultate
 
 

Dugotrajnija baterija

Roomba e5 opremljena je i novom Litijum-jonskom baterijom koja omogućava temeljnije čišćenje do 90min.

 

Stvoren za rezultate
 

Aplikacija iRobot Home App

Roombom se možete upravljati i putem iRobot HOME mobilne aplikacije, pomoću koje se može aktivirati čišćenje ili podesiti raspored čišćenja bez obzira gde se nalazite.

 

Stvoren za rezultate
 
 

Originalni delovi

Robotski usisivač Roomba® je modularan, tako da možete zameniti većinu delova tokom vremena kako biste produžili vek trajanja usisivača. Možete kupiti pojedinačne delove (na primer, nove filtere, četkice, valjke, baterije). Sa originalnim iRobot delovima, kvalitet rada vaše Roombe® je osiguran.

 

Stvoren za rezultate
 

Kome je namenjen?

Za sve one koji imaju veći stan ili kuću, čiji strogi zahtevi modernog života zahtevaju svakodnevno čišćenje prostorija. Roomba ima sve karakteristike potrebne za maksimalno automatizovano usisavanje.

iRobot Roomba e5158
Brand iRobot
Tip proizvoda Robot usisavači
Prava potrošača Zakonski period odgovornosti za saobraznost 24 meseca