text.skipToContent text.skipToNavigation
Asus VA279HAE VA monitor 27"IDEK000221583
19.739,00  din
Cena
17.380,00  din

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 03.06.2020

Živopisni vizuelni efekti
VA279HAE karakteriše širok ugao gledanja od 178 ° koji minimizira pomeranje boje na horizontalnim i vertikalnim ravnima kako bi se obezbedio kvalitet slike iz bilo kog pravca.
3,000: 1 Ultra-visok kontrast
Sa osvetljenjem od 3,000: 1 i 300cd / m², VA279HAE povećava kontrast i oštrinu podešavanjem pozadinskog osvetljenja da bi se postigla najdublja crna i najsjajnija bela za zaista realistične vizuelne efekte.
ASUS ekskluzivna tehnologija SplendidPlus
Podigli smo granicu tako što smo uključili neke od naših vlasničkih tehnologija u seriju ASUS VA279HAE da bismo vam pružili zaista živopisan vizuelni doživljaj. VA279HAE poseduje novu SplendidPlus tehnologiju video inteligencije koja optimizuje video zapise i slike poboljšavajući osvetljenost, kontrast i oštrinu boja. SplendidPlus ima dva nova režima - Reading i Darkroom - pored režima Scenery, Standard, Theatre, sRGB i Night View. Tehnologije sa slabim plavim svetlom i flicker-free takođe smanjuju pritisak na vaše oči nakon dužeg perioda upotrebe.
Tehnologija Flicker-free
Vreme je da se oprostimo od umornih, napetih očiju. VA279HAE ima TUV Rheinland-sertifikovanu ASUS tehnologiju flicker-free koja smanjuje treperenje radi ugodnog doživljaja gledanja. Ova tehnologija pomaže da se minimiziraju slučajevi naprezanja očiju i drugih štetnih oboljenja, posebno kada provodite duge, beskonačne sate ispred ekrana i gledate omiljene videozapise.
Ekskluzivna GamePlus funkcija
Ekskluzivna HotPlus funkcija hotkey za omogućavanje OSD crosshair i timer funkcija. Izaberite jedan od četiri različita crosshair-a koja odgovaraju vašem okruženju za igranje i pratite vremena izgradnje pomoću tajmera na ekranu. Ova funkcija je razvijena zajedno sa pro gejmerima, što im je omogućilo da vežbaju i poboljšavaju svoje veštine igranja.

Opšte karakteristike:

Dijagonala ekrana:27"

Rezolucija ekrana:1920 x 1080

Tip panela:VA

Vreme odziva:6ms

Zvucnici:Ne

HDMI:Da

Display Port:Ne

DVI:Ne