text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
Philips 243V7QDAB IPS Monitor 23.8"IDEK000221513
Cena
13.599,00  din

Platite gotovinom pri preuzimanju, internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 30.10.2020

IPS LED 
IPS ekrani koriste naprednu tehnologiju koja vam pruža ekstra široke uglove gledanja od 178/178 stepeni, što omogućava prikaz ekrana od skoro bilo kog ugla. Za razliku od standardnih TN panela, IPS ekrani vam daju izuzetno jasne slike sa živim bojama, što ga čini idealnim ne samo za fotografije, filmove i pretraživanje interneta, već i za profesionalne aplikacije koje zahtevaju preciznost boja i doslednu svetlost u svakom trenutku.
 
Full HD za oštre detaljne slike
Kvalitet slike je važan. Redovni prikazi pružaju kvalitet, ali očekujete više. Ovaj ekran ima poboljšanu Full HD rezoluciju 1920 x 1080. Sa Full HD ekranom za oštre detalje uparene sa visokom osvetljenošću, neverovatnim kontrastom i realističnim bojama, očekuju pravu sliku života.
Uski prikaz ivica
Novi Philips ekrani imaju ultra-uske ivice koje omogućavaju minimalne smetnje i maksimalnu veličinu gledanja. Posebno pogodan za postavljanje sa više ekrana ili pločica, kao što su igre, grafički dizajn i profesionalne aplikacije, ekran sa ultra uskom vivcom pruža vam osećaj da koristite jedan veliki ekran.
Smart Contrast za bogate crne detalje
Smart Contrast je Philipsova tehnologija koja analizira sadržaj koji prikazujete, automatski prilagođavajući boje i kontrolišući intenzitet pozadinskog osvetljenja da biste dinamički poboljšali kontrast za najbolje digitalne slike i video zapise ili kada igrate igre gde se prikazuju tamne nijanse. Kada je izabran režim za ekonomičnost, kontrast se podešava i pozadinsko osvetljenje se fino podešava za pravi prikaz svakodnevnih kancelarijskih aplikacija i manju potrošnju energije.
Smart Image
Smart Image je ekskluzivna vrhunska Philipsova tehnologija koja analizira sadržaj prikazan na ekranu i daje vam optimizovane performanse prikaza. Ovaj korisnički prilagođeni interfejs omogućava vam da izaberete različite režime kao što su Office, Photo, Movie, Game, Economi itd., Kako bi odgovarali aplikaciji koja se koristi. Na osnovu izbora, Smart Image dinamički optimizuje kontrast, zasićenost boja i oštrinu slika i video zapisa za vrhunske performanse ekrana. Opcija Ekonomičan način nudi vam velike uštede energije. Sve u realnom vremenu pritiskom na jedan taster.
 
Manje zamora očiju
Zbog načina na koji se osvetljenje kontroliše na LED-osvetljenim ekranima, neki korisnici doživljavaju treperenje na ekranu što izaziva zamor očiju. Tehnologija bez treperenja kompanije Philips primenjuje novo rešenje za regulisanje svetline i smanjenje treperenja radi ugodnijeg gledanja.
 
Low Blue mod za laku produktivnost očiju
Istraživanja su pokazala da baš kao što ultra-ljubičaste zrake mogu prouzrokovati oštećenje očiju, kratkotalasne plave svetlosne zrake sa LED displeja mogu uzrokovati oštećenje oka i uticati na vid tokom vremena. Razvijen za dobrobit, postavka Philips Low Blue Mode koristi pametnu tehnologiju za smanjenje štetnog kratkotalasnog plavog svjetla.
Spreman za HDMI i Full HD zabavu
Uređaj koji je spreman za HDMI ima sav potreban hardver da prihvati HDMI ulaz. HDMI kabl omogućava visokokvalitetni digitalni video i audio koji se prenose preko jednog kabla sa računara ili neograničenog broja AV izvora (uključujući set-top bok, DVD plejere, A / V prijemnike i video kamere).

Opšte karakteristike:

Dijagonala ekrana:23.8"

Rezolucija ekrana:1920 x 1080

Tip panela:IPS

Vreme odziva:4ms

Zvucnici:Da

HDMI:Da

Display Port:Da

DVI:Da