text.skipToContent text.skipToNavigation

Uštedite vreme i novac!

eKupi nudi lično preuzimanje kupljenih proizvoda u novom eKupi&poKupi pick up pointu u Beogradu na adresi Antifašističke borbe 15 prekoputa istočnog ulaza u Štark Arenu.
Prednosti:
Bez troškova dostave – lično preuzimanje je BESPLATNO
Fleksibilnost - Sami birate vreme preuzimanja
Odlična lokacija i dostupan parking
Isporuka već narednog dana – Porudžbine napravljene do 12h preuzmite već posle 16h*

Radno vreme: radni dan 08-20h, sub 9-15h

*odnosi se na artikle koji na sebi imaju oznaku „isporuka odmah!“. Ostale proizvode moguće je preuzeti prema definisanom datumu prilikom porudžbine.

ČESTA PITANJA

Ako do 12:00 naručite proizvode s oznakom „isporuka odmah“, možete ih preuzeti u eKupi&PoKupi istoga dana posle 16:00. Ostale narudžbe možete preuzeti već sledećeg dan ili prema datumu koji je definisao sistem, a koji zavisi od roka dobavljivosti proizvoda.

Odaberite proizvode koje želite da kupite i dodajte ih u korpu. Na ikonici korpe kliknite „Nastavi na odabir dostave“. Nakon što unesete lične podatke, sistem će Vam uz dostavu na adresu, ponuditi i opciju „eKupi&poKupi“ – lično preuzimanje. Usluga je dostupna na dve lokacije:

1. eKupi&poKupi-Antifašističke borbe 15, Beograd, prekopuita istočnog ulaza u Štark Arenu
2. eKupi&poKupi-Viline vode bb, Beograd

Antifašističke borbe 15
Radni dan 8:00-20:00
Subota: 9:00-15:00
Nedelja: neradni dan
Viline vode bb
Radni dan 8:00-17:00
Subota i nedelja: neradni dani

Većina proizvoda koji se nalaze na eKupi stranici mogu se naručiti za lično preuzimanje. Izuzetak je bela tehnika i asortiman grejanja.

Na vašu e-mail adresu doći će obaveštenje s informacijom da je Vaša porudžbina spremna za preuzimanje.

Prilikom preuzimanja pripremite potvrdu porudžbine ili broj računa i ličnu kartu.

U eKupi&poKupi ne postoji mogućnost plaćanja. Mogu se preuzeti jedino porudžbine koje su plaćene putem eKupi stranice (kartično ili virmanski). Porudžbine za koje je odabrano plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja neće biti moguće preuzeti u eKupi&poKupi.

Na lokaciji Viline Vode bb omogućen je besplatan parking, a u ulici Antifašističke borbe 15 ispred eKupi&poKupi je moguće parkiranje u plavoj parking zoni.

GDE SE NALAZIMO?

Antifašističke borbe 15

Viline vode bb